Mandelogens nytårs menu

Søndag, 01. januar 2012 15:18

mandelogens nytårs menu

Vi håber at alle er kommet godt ind i det nye år og med alle 10 fingre i god behold! Vi vil som lovet dele vores menu med jer, og forhåbentligt kan nogle af jer få lidt inspiration til jeres nytårs menu til næste år – eller bare en vilkårlig festlig anledning i det nye år.

Vi erfarede sidste år at det kan være fordelagtigt at bestille maden udefra og anrette det selv. Det sparer en masse tid og det kan stadig blive utroligt lækkert. Forrige år bestilte vi mad fra restaurant Boldt i Aalborg til 350 kr,- pr. kuvert og det var en kæmpe succes. I år valgte vi at bestille fra Miw og Møllers Villa Vest  nær Lønstrup i Nordjylland, der i år var gået sammen med Mikael Christensens Renomméet.  Igen var prisen 350 kr,- pr kuvert og menuen bestod af 4 retter. Det smarte med årets menu, var at der fulgte en dvd med nøje instrukser for anretningen med.

Læs mere: Mandelogens nytårs menu

Anmeldelse af Madklubben Bistro De-Luxe

Tirsdag, 20. december 2011 17:23

Anmeldelse af Madklubben Bistro De-Luxe

Dette er en anmeldelse af restaurant Madklubben BISTRO-DE-LUXE på Store Kongensgade 66. Der er 5 forskellige restauranter i denne kæde, og vi havde før besøget hørt meget godt om dem. Restauranterne kører med menukort som udskiftes månedligt. Princippet stammer fra konceptet ”madklub”, hvor man kan komme ind og prøve noget nyt mad hver måned.

Menukortet denne måned stod i julens tegn. Menukortet kan ses her. Priskonceptet er tilsvarende mange andre steder, hvor prisen bliver billigere pr. ret jo flere retter du køber. Dog er der nogle enkelt eksklusive retter som koster et tillæg. Vi fik prøvet lidt forskelligt denne aften, og jeg vil fremhæve nogle af retterne i denne artikel.

Læs mere: Anmeldelse af Madklubben Bistro De-Luxe

Opskrift på rørt tatar

Onsdag, 07. december 2011 16:32

Opskrift på rørt tartar

Rørt tatar er en gardin herreret med rå oksekød, og holder hver gang, om det er så lavet i ens eget køkken eller på den lokale bistro. Undertegnet har fået den adskillige gange både hjemme, og i det franske, og er stor tilhænger af det rå oksekød. Derfor skulle der endelig afprøves en hjemmelavet udgave. Udgangspunktet var flere forskellige opskrifter på andre madblogs, samt Price brødrenes version. Der blev ikke lavet meget om, og den rørte tartar blev helt perfekt.

Læs mere: Opskrift på rørt tatar

Side 2 ud af 8

«FørsteForrige12345678NæsteSidste»

Følg os på facebook

Søg på Mandelogen

Følg os her